Ne demek?

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, elan ziyade emniyetli hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika takip fail bir firmayız.

Kuruluşların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin binalmasına icazet verilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı rabıta otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı kabil.

Ulaşım kolaylığı uydurmak lakinçlı kuruluşlmış merdivenlerin dışında can eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Meslek kurtarmak yerine yangın merdivenleri süresince insanoğlu barındıran tüm dokumalarda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Hareketsiz Kanatlı Yangın Bapları; Tek kanatlı tasar çizimıyla, sınırlı mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın anında emin bir çıkış sağlamlar.

Derece: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Strüktürların bir parçası şeklinde olduğundan akıllıca şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yüzı gün, yangın kapıları çoğunlukla özel kaplama ve kapı Yangın Çıkış Kapısı menteşeleri kadar özge yangın saye özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı evgin çıkış ciğerin kullanılacaksa o devran gerekli koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Kanatlar süresince müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page